Snickare som hjälper

Tycker att just det här med att kunna prata ihop sig och försöka få igång ett samarbete med snickare har varit lite svårt med andra företag. Det är först nu när jag har samarbetat med de på Harrys Byggshop i Härnösand AB som allting har fungerat bra. Innan så har det bara varit en massa som krånglat men nu det senaste så har faktiskt det mesta börjat fungera bra och jag har inte alls lika många jobbiga saker omkring mig.

Är väldigt pepp på det här med att få hjälp av snickare och tanken för mig nu är att jag kanske ska kunna få gjort lite fönsterbyten och riva väggen mellan köket och vardagsrummet för att få lite mer öppen planlösning. Så förhoppningarna är just det att jag ska kunna få det lite mer ordnat och förhoppningsvis så ordnar det sig och blir funktionellt.

Tänker att om jag gör så att jag tar kontakt med Harrys Byggshop i Härnösand AB och deras snickare så kanske det kan komma och ge lite mer. Leda fram till lite bättre saker så att jag sen inte alls behöver fundera eller oroa mig så värst mycket mer. Känns som att allting flyter på ganska bra och att det nog också kan komma att bli ungefär så som jag vill att det ska vara och ingenting mer eller mindre utan bara det och allting där omkring. Förhoppningarna blir därför just det och allting annat får överlåtas åt andra istället.