Dekor på bilen

Jag har länge vart sugen på att få en ny färg på bilen, min BMW M3 från 2014 men att lacka om en bil är väldigt kostsamt och sen hittade jag en grej som hette fordonsdekor som är lite som ett klistermärke man sätter över hela bilen.

En fordonsdekor skiljer sig från en grafisk dekor eftersom den representerar ett färgarbete i den närmaste utsträckningen som möjligt. De flesta dekorerna involverar inte demontering, men när man gör en färgdekor är det inte bara en 5 stegs rengöringsprocess, men det finns en fullständig demontering av fordonet. Detta säkerställer att du får varje kant och hörn förpackad till perfektion.

Till slut hittade jag InWrap i Väst, där jag pratade med Alexander om att fixa en dekor på bilen. Det skulle bli mycket billigare än att slipa ner och lacka om bilen. Jag skulle starkt rekommendera detta företaget om du är sugen på fordonsdekor i Uddevalla!